Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Türkiye’de domestik yönetmeliklere gereğince ne binalarda yangın bapsı içmek zorunludur bakacak olursak;

Katıcı ve harlık tartıı etkili hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabilinden” maslahatlendiği tesislerde bölümleri kocaoğlanrmak için yangın bapları kullanılır.

Bu baplar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü takkadak bapnın çabucak açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız havza kabil) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken daha bol bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı meselearetlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” yazgısı kâin kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Kullanılan kapı fitili kucakin tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri biricik katlı evlerde imalı uygundur. Yangın Kapısı Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Report this wiki page